Voor het wijzigen van uw (auto)gegevens, of het melden van een schade mag u ook appen naar omschrijving 06 5736 4442 (niet bellen)

Door een enorme stijging in de loop der jaren van behoeftes van mensen, vaak in samenspraak met veranderende regels in de wetgeving, spelen verzekeraars met hun alsmaar bredere aanbod op het gebied van verzekeringen hier goed op in. Maar wat is nu een goede verzekering? Waar moet u zich wel of juist niet voor verzekeren? Betaalt u niet te veel voor uw huidige verzekeringen? Of bent u juist onderverzekerd? Aangezien geen situatie precies hetzelfde is, is het belangrijk om u goed te laten voorlichten alvorens u een verzekering afsluit. Bruins Financiële Dienstverlening gaat graag met u in gesprek om de hiervoor genoemde vragen op gebied van verzekeringen te beantwoorden. Door eerst goed te luisteren naar uw wensen zullen we vervolgens samen een blik werpen op uw huidige verzekeringen. Vervolgens zullen wij u vrijblijvend een voorstel doen afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. 

Hiervoor bent u bij Bruins Financiële Diensten aan het juiste adres! Of het nu om slechts een verzekering gaat of meerdere, graag gaan we vrijblijvend met u om tafel om samen te kijken hoe u er voor staat en hoe u er na verloop van tijd voor wilt staan. Eerlijkheid en Transparantheid zijn hierbij van groot belang! Bruins Financiële Diensten hecht veel waarde aan deze zaken, immers wanneer wij ons werk naar behoren uitvoeren, zal u ons eerder aanbevelen bij familie, vrienden of bekenden.